Als aannemer stellen we bij Jacobs i3 onze klant centraal. Onze doelstelling is het realiseren van zijn bouwdroom, liefst met meerwaarde. We hechten dan ook veel belang aan een persoonlijke begeleiding, een duidelijke communicatie en uitmuntende dienstverlening. Dat is de eerste stap in het creëren van de beoogde meerwaarde.

Werkwijze van Jacobs i3

Persoonlijke begeleiding

We streven ernaar onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat garanderen wij en onze vakbekwame medewerkers. Al van in de offertefase tot en met de oplevering gaan we tot het uiterste om een eindproduct af te leveren dat uw verwachtingen overtreft. Doorheen het hele traject heeft u ook één vast aanspreekpunt bij wie u terecht kunt met vragen of ideeën over uw bouwproject.

Duidelijke communicatie

Wij zijn fier over de manier waarop wij werken. Dat maken we hard dankzij een duidelijke communicatie. Dit start al tijdens de voorbereidende gesprekken in aanloop naar een project. Alle opdrachtgevers mogen rekenen op gedetailleerde offertes. Zo staan ze nooit voor verrassingen. Van zodra Jacobs i3 een opdracht wordt toevertrouwd, maken we een email adres aan speciaal voor u als klant. Dit in de zin van BedrijfKlant@i3.be zodat alle email verkeer bij ons in huis gelezen wordt door al de teamleden die betrokken zijn bij uw project. Tijdens de uitvoeringsfase maken we maandelijks nauwkeurige vorderingsstaten. De architect kijkt deze na en keurt ze desgevallend goed. Zo heeft de opdrachtgever altijd een nauwkeurig inzicht in de totale kostprijs. Tijdens de uitvoering van de werken geven we de klant regelmatig inzicht in de laatste stand van zaken.

De architect als partner

Het ontwerp van de architect is heilig. We vertalen de tekeningen met de grootst mogelijke getrouwheid naar een fysieke realisatie. Stoten we tijdens het uitwerken van de productietekeningen op een probleem dan zoeken we intern naar een oplossing en stappen met deze oplossing naar de architect voor overleg. Bij het zoeken naar oplossingen proberen we ons altijd in te leven in de geest van het ontwerp.

Tijdloos en duurzaam bouwen

Een andere sterkte van Jacobs i3 is ons streven om samen met de architect tijdloze en duurzame gebouwen te creëren. Zo investeert u als opdrachtgever in de toekomst. De waarde van een duurzaam gebouw stijgt immers alleen maar na verloop van tijd. En met duurzaam doelen we niet alleen op een meerwaarde voor u als opdrachtgever. Het is ook heel belangrijk om aan onze planeet te denken. We zijn echt wel verantwoording verschuldigd naar uw en onze kinderen om zo duurzaam als mogelijk met het milieu om te springen. Dat is een van de redenen waarom ons werkgebied beperkt is tot Limburg en de onmiddellijke omgeving van onze provincie. Bij het kiezen van de materialen zijn wij verplicht de keuze van uw architect te volgen, maar toch zullen wij, indien aangewezen, varianten voorstellen die minder milieubelastend of duurzamer zijn. Dankzij onze ruime ervaring met heel veel verschillende bouwmaterialen en uitvoeringsmethodes kan ons team u hier correct adviseren.

Dienstverlening

Jacobs i3 maakt er een punt van zijn klanten doorheen het hele bouwproces goed te begeleiden. Die professionele en persoonlijke aanpak staat garant voor een efficiënte samenwerking.
We gaan daarin zelfs verder dan onze opdrachtgevers verwachten. Wanneer we opportuniteiten of mogelijke risico’s zien, communiceren we die onmiddellijk met de opdrachtgever en de architect. In bouwteam zoeken we dan naar de beste oplossing. Duikt er na de voltooiing van uw gebouw een probleem op maken we er een erezaak van elk euvel zo vlug als mogelijk aan te pakken. Ook na de voltooiing van uw gebouw kan u op ons blijven rekenen. Zo bundelen we na de oplevering van uw gebouw alle relevante informatie in een permanente dropboxlink die we met u delen. Uiteraard kan u dat als klant steeds raadplegen waar en wanneer u wil. U kan die gegevens meteen opslaan op uw eigen server. Echter de data in onze dropboxlink over uw project worden door ons aangevuld met nieuwe informatie als die relevant is of de omstandigheden dat vereisen.